fredag 6 februari 2009

Bästa kompisen!


Måste bara lägga in ett par bilder på busen som bor här på veckorna. Han är översocial och har en massa energi. Han vill vara nära, hela tiden...


Han skulle nog helst vara inuti datorn nu, när jag skulle lägga in bilderna. Buffar in huvudet i armhålan och pressar sig mellan. Det vill han gärna göra när vi kör bil också vilket inte är så kul. Jag skulle ta en bild när han låg och sov som en klubbad på rumsmattan. Zoomade in med mobilkameran men mellan blixten och fotoögonblicket hann han flyga upp som ett skott för att kolla vad det var som hände!


Ikväll kommer nog brorsan och hämtar hem honom, vi brukar vara "lediga" på helgerna fast vi har honom gärna ändå. Han är ju så söt! Hunden, alltså... ja brorsan med förresten :-))
Trevlig helg!

Mitt stickpaket


Äntligen kom jag ihåg att ta en bild på min julklapp från Stickameras byte. Kolla in vilka fina stickmarkörer! Jag har inga sen förr, så det blev jag jätteglad för. Sen att jag gillar rosa också :-)
Jag har inte bestämt vad jag ska sticka av garnet än. Kanske en mössa av babygarnet till min systerdotter? Det andra garnet är lite tjockare så det kanske blir virkade mormorsrutor till en kudde eller liten filt...
Tack Susanne!
Nu tjorvar Blogger igen... mina mellanrader försvinner och allt bakas ihop.

En är klar!


Ena handskvanten är nu klar. Den får bli till maken för stor blev den! Jag lade min fingerhanske bredvid för att se om det var någon skillnad...
Den andra är påbörjad redan och stickorna blev faktiskt mer lättstickade efter ett tag. Dom var nog alldeles för nya och "oinstickade".

Ny utmaning


Jag har blivit utmanad av Mia

* Gå in i mappen mina bilder (ev. Bilder för dem med OS X eller din egen personliga bildmapp)
* Gå till den sjätte mappen (ev. den sjätte mappen igen)
* Välj därefter den sjätte bilden i den mappen.
* Visa bilden på bloggen och skriv något om den.
* Invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen.
* Länka till dem, och låt dem veta att de är utmanade.

Vilken trist bild jag hittade där...den är från ett hörn i min gamla affär. På bilden ser man gardinstänger, innerkuddar och fleecetyger bland annat. Jag hade också tyger, garner och sånt handarbetsgrejs där. Lokalen var ganska stor(lagret också!)

Slutade delvis för att jag inte tjänade några pengar på det, fick annat jobb med "lön" och kunde ha kvar garnsidan och säljer nu hemifrån via nätet.

Visst saknar jag affären. Och alla kunderna!
Om Norsjö varit lite större, och legat lite längre från de billiga kedjorna i stan så kunde jag kanske haft kvar den?

Men mina trogna kunder, som handlade garn...de har jag kvar :-)

Jag utmanar:
Bea (fast jag vet du gjort den förr)

torsdag 5 februari 2009

Skönsång

Han e underbar min älskling...puss!