tisdag 16 mars 2010

Evig förkylning och vårsol

Förkylningen behåller sitt grepp. Inatt blev det inte mycket sömn, bara hosta och hosta...varken Mollipect eller Cocillana hjälper längre, det känns som allt "skräp" som ska upp ligger långt långt nere. Får komma till läkaren imorron igen, men det finns förmodligen inget som hjälper. Inte om det är ett elakt virus jag fått. Nästan fyra veckor nu...tror faktiskt att alla i familjen(även jag själv) är skitless att höra mig hosta!

Annars så känns det väldigt bra att våren är på väg! Idag droppade det för fullt från taket på solsidan och man tänker att snart är det inte länge kvar till sommaren! Jag älskar sommar!!!

Ikväll, alldeles snart ska jag krypa ner under täcket i soffan och se en efterlängtad film tillsammans med älsklingen. I morron blir det förmodligen ingen plogning!?!

Host, host... :-)

fredag 12 mars 2010

Min namngivning

Tänk att jag hittade MIN låt...det var denna som jag fick mitt namn ifrån. Mamma har berättat att det var Streaplers "Linda Marie" som hon tänkte på då...fast jag fick heta Linda MariA så ingen skulle tro att det var från låten... :-)

Jag har vetat om låten länge, men inte kommit mig för att leta på nätet. Fick en inbjudan av lillebror D till Spotify och då kom den fram (gissa vad jag sökte på, dansbandsnörd som jag är)

torsdag 11 mars 2010

Elände eller... :-)

Alltså...jag känner mig PRECIS som den där gubben i reklamen: "När en man är riktigt sjuk..." han med handduken över huvvet. Så här förkyld har jag nog inte varit på evigheter!

Fick utskrivet Mollipect i tisdags och visst hjälper det mot slemhostan men jag tror inte att det är det jag behöver. Jag har en rethosta utan dess like... ibland bär det av till toan för en rejäl hostattack/********! Pratade med en på sjukan i em. och imorron skulle jag få utskrivet Coccilana (eller hur det nu stavas) så jag hoppas det snart är överstökat!!

Jobb imorron förmiddag, hoppas hostan är lite mildare då.

"Skriv kritik i sand och rista beröm i sten!"

lördag 6 mars 2010

Vilken lyxxxx

Wow!!! Vilken skillnad!!! På bussresan ner sa inte chauffören nåt till oss innan avgång men nu när vi är på väg hem så blev vi upplysta om att bussen är utrustad med:

- Eluttag (så vi kan ladda telefonerna och ha igång datorn så länge vi vill)
- Trådlöst nätverk, helt gratis och bara att surfa
- Filmvisning dessutom, inget av ovanstående fick vi njuta av på resan ner i onsdags så den här kvällen/natten kommer nog att gå fort som attan!


Vilken tur att mitt headset passade i uttaget till teveljudet, annars hade jag fått se filmen utan ljud. Har dock inte fått kläm än på vilken film det är....ser ut som "Star Trek" eller nåt sånt.


Kan ju berätta att på nervägen (för er som ev. tänker åka med Y-buss nångång) så är det ett matstopp i Tönnebro klockan TRE på morgonen. Då är man ju jättehungrig? Uppöver stannar bussen på samma ställe men klockan tolv, vilket är mer lämpligt om man är lite sugen på nåt.


Den här tredje och sista dagen har gått alldeles för fort, vi var trötta alla tre imorse så vi steg inte upp och åt frukost förrän klockan var elva!!! Eftersom jag ville ha med en liten present till Cailey så gick vi till Syster Lycklig på Tegnérgatan, som vi besökte igår på vår strosning, och köpte en söt prinsessklänning. Lite blyg var Kellis när vi kom, det var ju nästan tre månader sen vi sågs senast, men när hon väl prövat klänningen så skulle hon ha på den när vi gick ut på stan också. Det gick bra, med tajts och jacka till förstås.


Jag hittade mig en täckjacka på Stadium i Södertälje, letade som fanken inne i stan igår men hittade inget jag ville ha...denna var det dessutom halva priset på så jag är nöjd! Vit jacka...jag som bara brukar vilja ha svart, hoppas jag inte behöver nöta ut den i tvättmaskinen bara!


Nu ska jag slänga ögonen på filmen en stund...trevlig lördagskväll!

fredag 5 mars 2010

Bla bla bla

Fick lite klagomål idag från dottern att jag aldrig uppdaterar min blogg så jag får väl göra det då!

Just nu är vi i Stockholm, åkte ner med nattbussen i onsdags kväll och har gjort två långa dagar till fots kors och tvärs runt stan. Vi var ett litet gäng på fem personer, två morsor och tre tonåringar som skulle kolla på Tokio Hotels konsert i Globen igår kväll. Showen var bra, trots dålig kritik i tidningarna och tjejerna var mer än nöjda med upplevelsen. Arenan var något av en besvikelse, jag hade väntat mig att det skulle vara stoooort och maffigt därinne men själva golvet verkade inte större än fotbollshallen därhemma. Kanske kändes det så litet för att det inte var fullsatt...? 6000 pers var där och det ryms ca 13000 så det kändes kanske lite tomt. Övernattade gjorde vi på vandrarhemmet af Chapman och det var suveränt mysigt och helt i vår prisklass!

Idag har jag haltat fram mest hela dan, vaknade med en svullen fotled imorse och inte har det blivit bättre av allt promenerande idag. Tack och lov så bor vi hos brorsan inatt och har bara suttit och slappat framför teven. Perfekt och välbehövligt!

Vi ska åka till Södertälje imorron och träffa syster och Kellis, det ska bli riktigt roligt att träffa dem igen. Kanske gör vi en liten shoppingrunda där också? Bussen hemöver går imorronkväll så jag gissar att vi är ganska möra när vi kommer hem... Kul har vi haft i alla fall och skrattat mest hela tiden.

Nu då, nu har jag väl uppdaterat så det räcker ett par dar?