torsdag 7 april 2011

Choklaaad

Mmmmm...doftar fortfarande svagt av choklad. Jag var hos Sara på Ekospa igår och fick en "drömskrubb med mintchoklad" och världens härligaste fotmassage. Så otroligt avkopplande och helt enkelt...underbart! Hennes relaxrum med infrabastun var ju som att komma till en helt annan värld! Jag kan verkligen VARMT rekommendera ett besök. Jag har då bokat en tid för nästa behandling. Visst kan man unna sig lite extra nu på vårkanten då man varit duktig och jobbat bort en massa extrakilon? :-)
En sån här chokladlotion unnade jag mig. Bra mot slappt skinn, perfa för mig!

Jag har tidigare sagt att OM jag nångång får bli smal igen, då ska jag göra en tatuering. Nu när jag är närmare målet så tvekar jag. Vill nog inte göra nån sån längre...nä, det var på den tiden man var ung ;-)

Imorron ska vi iväg på minisemester jag å maken, det ska bli skönt med lite avkoppling kombinerat med intressanta föreläsningar och möten. Sen på lördag är vi hemma igen och har halva helgen kvar! Perfekt!!

Torsdagsstädning idag. Inte alls lika inspirerande.

söndag 3 april 2011

Stickperiod

Jag är flitigare på att uppdatera min andra blogg nu när jag är inne i värsta stickmaskinsilet. Verkligheten är allt annat än så trist som det verkar :-)