måndag 30 maj 2011

Nytt test från Buzzador

"Det är kliniskt bevisat att Philips Sonicare HealthyWhite ger upp till två nyanser vitare tänder på bara två veckor då den tar bort fläckar från t.ex. kaffe, te, rött vin och tobak.


Philips Sonicare HealthyWhite ger även överlägsen plackborttagning då den tar 31 000 borsttag i minuten och rengör hela munnen. Allt för en bättre munhälsa och ett vackrare leende".



Paketet uthämtat på ICA idag, redan testat en vända i munnen...ska bli riktigt intressant att se om den gör nån skillnad.

Vill du också testa? Jag fick en länk med ett kanonerbjudande (typ ½ priset) som jag kan maila om du vill...
Skicka din epostadress till linda@stickat.nu

tisdag 17 maj 2011

Sista natten i Örebro

Regn. Febrig son. McFlurry från McDonalds i närheten....

Behöver jag säga att jag är blöt? Himla tur att pappkassen med glassen och kaffemuggen höll hela promenadvägen tillbaka till hotellet...

Nu väntar vi bara på att det ska bli läge att krypa till sängs och att gänget utanför slutar partaja. Vi bor på ett lågprishotell med pyttesmå rum så våra granngäng har flyttat ut stolarna till korridoren så de sitter bokstavligen på andra sidan vår dörr. Efter elva ska det vara tyst enligt skyltarna, de satt på samma sätt med sina vinare igår och strax före elva blev det lugnt...:-)

Är det ett ålderstecken detta "klagande"?

Jag har lyckats missa garnshoppingen här i Örebro, tror att jag kanske såg en skylt häromdagen på en shoppinggata men inte ett garnnystan har jag klämt på. Ovanligt måste jag erkänna...däremot har jag nog känt på nästan alla jeans och tröjor som finns i utbudet. Köpte mig ett par linnebrallor idag, billigt pris och storlek 40 sitter inte tajt!

Skönt...imorron vid den här tiden sitter vi på tåget hemåt!

söndag 15 maj 2011

Sen dag, men rätt okej ändå

Är ute på resa igen...nu med tåg ner till Örebro och studiebesöksdagar på RGH, riksgymnasiet för hörselskadade. Ska bli intressant att se hur det kan vara att gå skola där.

Vi började gårkvällens resa med försening, ny försening i natt så vi kom fram till Stockholm när nästa tåg redan avgått. Efter en hel del felinformation kom vi oss ändå på väg, nu med förstaklassbiljett minsann!! Lyx på hög nivå, vi som alltid bokar billigaste billiga :-)

Internet ingår i biljetten, därför sitter jag nu och försöker fördriva lite tid samtidigt som jag lyssnar på låtar från mobilen...givetvis glömde jag packa stickning! :-((

torsdag 12 maj 2011

Ett nytt jobb

Nu har det hänt en del igen sen sist, jag har pluggat en massa och certifierat mig som rådgivare i Cambridge Viktprogram. Startade igång i förra veckan, hur roligt som helst och så himla intressant!

Jag har ju kört mitt race ganska stenhårt sen den 3:e januari och har gått ner 42kg hittills. Nu fattar jag nästan inte att jag närmar mig målsnöret men njuter av att röra mig enkelt och lätt! Äntligen höll min motivation hela vägen...:-)

Vintern försvann fort som attans och av stickeriet blev det bara poff...nu ska jag åka iväg med sonen ett par dagar och då ska en tidsfördrivsstickning få följa med.

"En liten bit i taget och du kommer mycket långt!"