tisdag 16 juni 2009

Grått, regnigt och snart midsommar

Vi har ett kylskåp som inte är som alla andra... ju mer vi justerar ner tempen ju kallare blir det. Mjölken har varit ISKALL(med is i paketet) fast vi har gjort varmare och varmare i kylen. Idag har jag plockat ut allt och stängt av. Till och med dragit ur kontakten... så nu jäklar anamma ska den startas om! Alla hyllor och väggar i kyl/sval är torkade och när jag nu stoppar i strömmen igen vill jag inte veta av att mjöken fryser.

Tvätten torkar bra ute idag, fast solen fortfarande inte vill komma så blåser det bra. Snart stundar midsommarhelgen, vi har inga planer alls. Bara vara... Kanske åker vi till Mårdseleforsen på lördagkväll och grillar hamburgare. Det brukar vara ganska kul, om man vill kan man fiska också. När vi var där för två år sen så träffade vi en familj som hade fått jättebra med fisk som de kokade och la på tunnbröd och bjöd oss på. Det var GOTT!

Vad har ni annars för planer?

1 hälsningar:

Hanna sa...

Vi har inga större planer heller, för egen del skippar jag nog den traditionella brännbollen på midsommarafton och det blir knappast någon värre fest heller ;) På lördag blir det kalas för då fyller sambon år! Vi ska nog överleva denna midsommar också, vädret till trots!