Jag gjorde en restgryta till middag idag och barnen älskade den! En av sönerna sa att du måste skynda dej skriva upp hur du gjorde, till nästa gång...:-)
Så här gjorde jag:
Ca 3hg lövbiff(som blev kvar sen lördagens kinagryta) strimlades och frästes i stekgryta tillsammans med två klyftade lökar och en burk skivade champinjoner. Kryddade med salt, svart- och vitpeppar, en liten pjött tomatpuré och en lika liten skvätt kalvfond. Satte igång risgrytan och när riset var klart hade köttet puttrat lagom länge i stekgrytan så då hällde jag över ca 2dl grädde och middagen var klar!
Det blev så gott att inte en smula blev över sen vi ätit oss mätta!
Porträtt i tråd
-
Symaskinsbroderi gav mersmak! Men egentligen gillar jag mer det sketchiga
än tungt ifyllt broderi. Så idag testade jag det!
Den första bilden är på mitt ba...
5 år sedan
0 hälsningar:
Skicka en kommentar