torsdag 4 juni 2009

Längtan

Det fortsätter att blåsa... vissa säger att om det börjar med blåst så håller det på hela sommaren. Visst finns det fördelar med det, tvätten torkar i ett nafs! :-)

Idag har jag tvättat och hängt ut en massa omgångar. Tappade räkningen, men det blir mycket tvätt då hela husvagnen har tömts på garderobsinnehåll och sängkläder. Himla gott luktar det! Jag hade kvar ett par flaskor av Grumme tvättsåpa - den från tevereklamen. Ljuuuuvligt...

Nån värme har vi inte. Längtar tillbaka till Turkiet, så himla varmt och skönt det skulle vara att hoppa i havet... promenera längs gatorna och titta på gamla vackra hus! Och vifta bort försäljare förstås. Inte bara fördelar.

Maken tog ett självporträtt när vi låg nere vid poolen och slappade. Som dottern skulle ha gjort, sa han (verkar himla poppis att fota sej själv va?). Längst upp i huset (ovanför hårfästet) syns vår balkong. Vi hade jättemysig lägenhet, vinkelbalkong så vi såg både hotellområdet och havet.



Byggnaden mitt emot var under "byggning". Det skulle bli lägenheter till privata, jag som är så höjdrädd tålde inte se när gubbarna gick på taket och jobbade - helt utan säkerhetslinor! Tänk om nån hade druttat ner i backen, sex våningar ner... Usch!

Längtar tillbaka gör vi i alla fall. Nästa gång kanske huset är klart? Det är skönt att drömma om värmen och solen när vi har det så himla blåskallt här hemma.

1 hälsningar:

Mia stickar sa...

Hörde på radion att värmen skulle komma i slutet på helgen så vi får hålla ut och hoppas!