torsdag 16 april 2009

Påskbad och drömmar

Påskhelgen blev kanon! Superbra väder från lördagen så vi har bara varit ute, grillat, fiskat och kört skoter. Bad i tunna blev det också på slutet av helgen. Det tog en stund att göra tunnan i ordning efter övervintringen. Så härligt det var, bada varmt med ett ljummet regn som föll. Däremot var det inte lika roligt att köra hem, vägarna har tagit jättestryk av värmen som varit. Vi blev tvugna att lämna kvar husvagnen och hämta den morronen efter när vägen var frusen.

Barnen har åkt iväg på "påsklov" alla tre och vi ska hämta hem dem imorron. Det känns tomt men samtidigt välbehövligt. Det har varit en jobbig tid för hela familjen med flytten och allt annat som varit. Nu laddar vi batterierna och tar nya tag!

Jag planerar smått mitt nya stickrum. Måste räkna och se hur dyrt det blir med golvet och fönstren. Garageporten ska ju bort och jag vill helst ha in små, bruna fönster med spröjs så att det ser ut i stil som resten av huset. Får se om vi lyckas hitta såna nånstans. Känns lite tråkigt att slå igen väggen utan en liten fönsterglugg.

Idag är det städdag... försöker hålla ordning och reda när vi är så många som bor här. Det är inte det lättaste, särskilt inte med all smuts som följer med utifrån - och värre lär det bli när all snö smält.

Nä nu ska jag dra igång dammsugaren och vrida på stereon, kanske blir det den här?

1 hälsningar:

Mia stickar sa...

Ja nu är det ingen kul tid, grusvägarna är vidriga, hundarna drar in allt i grus och jord som tinat fram. Badet lät härligt. Ska och bubbla på lördag men inomhus!