söndag 3 maj 2009

Sköna dagar

Åhh en sån härlig helg vi har haft. Till och med åskan har kommit, ovanligt tidigt tycker jag. Vi skulle just gå ut och grilla pinnbröd när regnet kom, men som tur var blev det inte långvarigt.

Helgen har mest spenderats framför huset runt grillringen, lunch, middag och kvällsgrillningen. Hur härligt som helst. Men idag söndag har det inte varit lika varmt att sitta ute.

I eftermiddag fick vi efterlängtat besök, både barnen och vi tyckte det var roligt när vi fick besök. Min yngsta syster har också bott hos oss i helgen och det har varit väldigt kul att ha henne här!

Mina projekt tar sig, nu är garaget (blivande stickrum) uttömt och skurat, så nu blir det golvlägging/gippskivelagning och igenspikning av garagedörren... Puh! Vi tar det lite senare, just nu är det så många saker som ska fixas, helst på samma gång. Maken har gjort så fint i det som förr var bastu, innanför köket/tvättstugan så där rymmer vi nu en massa grejor som ett typ "grovskafferi". Kanon! Vi ska även få en en liten kyl och frys därinne.

Imorron bitti blir det rensning och ordning och reda i våra garderober. När vi flyttat så blev allt en enda röra, tyvärr men det ska bli kul att hugga tag i nu.

En massa jobb måste hinnas med och avslutas innan helgen, för då är det annat på gång :-)

Lovar att slänga ut lite bilder på det som blir "klart"...

Fick även massor med braiga tips om planeringen runt tomten, var vi kan lägga uteplatsen, och jordgubbs-/potatislandet. Gnuggar händer och vill sätta igång, men än är det för tidigt.

Ha de gott!

0 hälsningar: