lördag 30 maj 2009

Studsmatta finnes!

Nu när det är så härligt väder vill man nästan inte vara inne... Synd bara att det blåser ganska mycket idag. Vi har inte kunnat åka nånstans med båten. Imorgon skulle det visst vara varmt och vindstilla så vi får se... då kanske det blir årets första solardag på killingen?


Vi har bjudit hit barnens faster med familj på middag. Det blir inte grillat, utan kinakäk. Jag brukar göra pekingsoppa till förrätt och biff med svarta bönor och friterad kyckling sen men vi får se vad det blir idag. Inte säkert man vill stå och fritera när det är så varmt. Det ska bli trevligt att träffa dem, länge sen sist.


Grabbarna gör så fint ute idag, klipper gräs och kör trimmer. Jag har varit och inhandlat lite fler växter idag, tagetes, pelargoner och en del annat som ska göra så det blir fint runt huset. Oj, om jag ändå hade ett växthus... har sått ett litet frö hos maken och det verkade inte helt omöjligt. Nästa sommar kanske.


Igår kväll städade vi ur husvagnen, vi har tänkt sälja den(kanske)... men nu blev den så fin så vi kanske väntar ett år till innan vi släpper iväg den.


Byaföreningen har köpt in en ny studsmatta till lekparken så om någon är intresserad att hämta den gamla så är den gratis, bara att hämta.



Kanten runt är lite sliten, men annars tror jag den är i studsbart skick! Maila linda@stickat.nu eller ring 0706-180019 om det verkar intressant!

Trevlig lördagskväll!

1 hälsningar:

Mia stickar sa...

Ja nu har det blivit sommar även här uppe i norr. Våran gård är väldigt lä med skog runt såjag var tvungen gå in till slut, blev vimmelkantig av värmen! Hoppas ni får en fin dag och kan fara med båten imorgon!